Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Slavenības

Jānis Stībelis izdod jaunu dziesmu

22.05.2023
Jānis Stībelis izdod jaunu dziesmu “Viegli nāk, viegli iet”, šis ir jaunākais singls no septembrī gaidāmā jaunā albuma.

Jaunā albuma prezentācijas koncerts iecerēts VEF kultūras pilī, 22. septembrī, kas ir arī Jāņa dzimšanas diena.

Dziesmas tapšanā Jānis sadarbpjies ar pašmāju un ārzemju mūziķiem.

Video tapšanu šoreiz uzticēts Izraēlas vizuālajai kompānijai Lev studio Ltd,  kur, piemeklējot tēmas, tika izmantots arī mākslīgais intelekts. 
 
Runājot par dziesmu un tās vēstījumu, Jānis stāsta : “ Dziesmas tēma man bija radusies jau kādu laiku atpakaļ , domājot par lietām mūsu dzīvēs, kuras nenāk tik viegli , tās prasa pamatīgu darba un laika investīciju. Un tad pēkšņi ir kaut kas tāds, ko tu nebiji plānojis, iecerējis un tas atnāk tik viegli, kā no debesīm nokritis. Paskatoties vēlāk no malas, pret vieglajām lietām mēs bieži neizturamies nopietni, bet ilgākā laika periodā paliek tas kas nācis ilgāk, ar darbu, pacietību un mīlestību. Bet tomēr, dažreiz ir tik jauki dzīvot vieglāk, izbaudot vieglos dzīves mirkļus.”
 
Mūzikas un teksta autors, kā arī dziesmas producents ir Jānis Stībelis. Dziesmas ierakstā un tapšanā piedalījas Andrejs Jevsjukovs, Annemarija Moiseja, Emanuels Kutrona, Marks Takers, Jānis Kalve. 


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-1/1)
Neaizmirstule 06.06.2023 19:07
Ja si dziesma viegli naca un viegli aizies..ka viendienite..atminaa nepaliekosa muzika ko otro reizi klausities negribetu..skiet ka latvijaa vairs nav ne labu komponistu he dziedataju..tapec ari eirovizijas mums neveicas.
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top