Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sabiedrība

Masku nēsāšanu sabiedriskajā transportā varētu atcelt no 15.maija

05.05.2022
Satiksmes ministrija (SM) izstrādājusi grozījumus noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, kas paredz no 15. maija atcelt obligātu sejas masku nēsāšanu sabiedriskajā transportā, liecina informācija Tiesību aktu projektu publiskajā portālā.

Grozījumi rosināti, ņemot vērā, ka atcelti visi epidemioloģiskās drošības pasākumi, samazinoties Covid-19 izplatības riskam līdz zemam līmenim, kas varētu tikt sasniegts maijā.

Kā liecina Tiesību aktu projektu publiskajā portālā pieejamā Veselības ministrijas (VM) vēstule, par šiem grozījumiem VM iebildumu nav. "Par šo redakciju mums nav iebildumu," teikts vēstulē.

Jau ziņots, ka vairums Covid-19 ierobežojumu Latvijā tika atcelti no 1. aprīļa. Faktiski vienīgā prasība, kas palika spēkā uz plašāku sabiedrību, ir masku nēsāšana sabiedriskajā transportā, ārstniecības iestādēs un ilgstošas sociālās aprūpes iestādēs.
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-4/4)
Losene 06.05.2022 09:31
Interesanti kad valdiba novilks maskas..jauku dieninu..losenitei nav.vairs laika ne lasit ne komentet..jastada siltumnica tomati gurki..laukos darba daudz..cavinas.maskas nepazudis..tas atgriezisies pec velesanam..tak pauluts gaisregis jau bridinaja par 5 stradegijam pandemihas jomaa..ahaha
Losene 06.05.2022 13:49
Ieturu kafijas pauzi..baigi norukajos siltumnicaa...nesen mani viens soferis izmeta no autobusa jo man bebija maskas.jo tads esot likums..bet citi nemaz to neprasija..zigli nopirku autoostaa.paspeju..ibio mio bet noveroju autobusos pasi soferi tos novelk...palasiju horoskopus..uz manim baigi noskaitusies lohi..mja gudri dirst nav malku cirst..iebaziet tos tur kur jums saule neiespud..sveiciens no losenes..es tak zinu ka mani lasiet..duraki.
Losene 06.05.2022 13:54
Pec grutas darba diebas losene ieraus vodku un uzkodis selodku..prozit draugi..patiesibaa man biha tikai divi virtuali draugi..bet tie pasi sen jau izkuoejysi ka rita rasa..
Adel 06.05.2022 17:51
Ak..varegu tikai atcelt..vet varbut ari nevaretu..
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top