Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sports

BFC Daugavpils mājas spēļu apmeklēšanas noteikumi

07.07.2020
8. jūlijā stadionā “Celtnieks” pirmo reizi šosezon skatītājiem būs iespēja klātienē apmeklēt mūsu komandas spēli Latvijas futbola Virslīgā. Jārēķinās, ka būs noteikti ierobežojumi, kuri būs jāievēro, atzīmē BFC Daugavpils pārstāvis Nauris Mackevičs.

Ieiet skatītāju tribīnēs būs atļauts tikai caur vārtiem, kuri ir paredzēti skatītāju plūsmai. Uz spēli plāno ierasties liels Rīgas līdzjutēju pulciņš, tādēļ viesu sektors tiks izvietots skatītāju tribīņu labajā pusē (iepriekš viesu sektors bija kreisajā tribīņu pusē). Ieeja uz pirmajām divām mājas spēlēm būs bezmaksas, bet būs noteikts skatītāju skaita ierobežojums – 500 līdzjutēju. Līdz ar to uz spēli tiks tikai pirmie, kas būs ieradušies uz stadionu.
 
Atrodoties skatītāju tribīnēs, būs jāievēro visi distancēšanās noteikumi. Tas nozīmē to, ka katram cilvēkam ir jābūt pieejamiem 4 kvadrātmetriem, kas gan neattiecas uz vienas ģimenes locekļiem. Šī iemesla dēļ aicinām ģimenes locekļus ieņemt vietas tribīņu centrālajos sektoros, lai dotu iespēju pēc iespējas plašākam cilvēku lokam izmantot citas pieejamās vietas.
 
Organizētājiem ir tiesības izraidīt no stadiona tos līdzjutējus, kuri neievēros noteiktās prasības, kā arī sodīt atbilstoši likumā noteiktajām normām.  



Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top