Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sports

BFC Daugavpils kļūst par Latvijas U13 čempioniem

12.10.2018
Par Latvijas jaunatnes čempionāta uzvarētājiem kļuvuši BFC Daugavpils 2005. gadā dzimušie futbolisti. Kārtu pirms čempionāta noslēguma daugavpilieši kļuvuši neaizsniedzami pārējiem konkurentiem.

Tuvojas noslēgumam Latvijas jaunatnes čempionātu karuselis. Oktobrī tiks noskaidrotas labākās valsts komandas piecās dažādās vecuma grupās. BFC Daugavpils jaunieši visos turnīros cīnās vai nu par pirmo vietu, vai nu par vietu labāko trijniekā. Šobrīd situācija turnīra tabulā ir ļoti blīva visās vecuma grupās, atskaitot U13 vecuma grupu, kur jau kļuvis zināms čempions.

Par valsts labāko komandu kļuvusi leģendārā futbola trenera Ivana Maksimčuka trenētā BFC Daugavpils. Sezonas gaitā piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, kārtu pirms čempionāta noslēguma Daugavpils jau nodrošinājusi sev pirmo vietu.

Ceturtdienas pēcpusdienā Rīgā mūsu komanda ar 2:0 pieveica JFC “Skonto”, tādējādi garantējot sev pirmo vietu. Pēdējā kārtā Daugavpils samēros spēkus ar Babīti, tomēr šī spēle turnīra tabulu vairs nekādā veidā nespēs ietekmēt. Uzvarā pār “Skonto” abus vārtus Daugavpils labā guva Ralfs Baško, kurš ir viens no visa čempionāta rezultatīvākajiem spēlētājiem. Apakšgrupu spēlēs viņa rēķinā 14 vārti, bet finālgrupā viņš izcēlās ar pieciem precīziem raidījumiem. Tikpat fināla grupā arī Aleksejam Silibitkinam, kurš apakšgrupā pretinieku vārtsargus pārspēja 23 reizes.

2005. gada komanda kļuvusi par pirmajiem šī gada čempioniem no Daugavpils, par ko liela pateicība jāizsaka visiem jaunajiem futbolistiem, viņu vecākiem, protams, treneriem un visiem komandas atbalstītājiem.




Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top