Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sabiedrība

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa apsveikums Zinību dienā

03.09.2018
Ik gadu Zinību diena ir īpaša diena Latvijas pedagogiem, daudziem tūkstošiem bērnu, jauniešu un viņu ģimenēm. Protams, skolēniem un studentiem, ir mazliet žēl, ka vasaras brīvdienas ir beigušās. Tomēr spēcīgāka ir sajūta, ka viņi ir jauna piedzīvojuma priekšā, ko sniegs iepazīšanās ar jauniem draugiem un atkalredzēšanās ar jau esošajiem, iespējas iegūt jaunas zināšanas un izcīnīt jaunas uzvaras.

Mācības neizbēgami saistās arī ar grūtībām un šķēršļu pārvarēšanu. Tomēr skolā iegūtās zināšanas un pieredze veido pamatus tam, lai mēs gūtu panākumus tālākajā dzīvē. Tieši skolā mums ir iespēja gūt pirmos panākumus, izceļoties mācību olimpiādēs vai gūstot uzvaras sporta sacensībās. Katram skolēnam un studentam ir savi mērķi, kurus novēlu sasniegt, jo Latvijai ir vajadzīgi iedvesmojoši veiksmes stāsti.

Mīļie skolēni un studenti!

Jaunajā mācību gadā novēlu tiekties pēc labākajiem rezultātiem un tos sasniegt. Patiesu izcilību nav iespējams izstāstīt, bet to var parādīt iedvesmojošs piemērs. Aicinu jūs būt par paraugu, kas iedvesmo savus klasesbiedrus un studiju biedrus, draugus un paziņas sasniegt zināšanu augstākās virsotnes!

Cienījamie pedagogi!

Jūs zināt, ka kvalitatīva izglītība ir mūsu bērnu un visu Latvijas iedzīvotāju panākumu pamats. Paldies ikvienam no jums, kas ar lielu atbildību izturaties pret savu misiju – ne tikai izglītot, bet arī atklāt skolēnu un studentu talantus. Jūsu atbalsts vienlaikus ar katras ģimenes atbalstu ir būtisks katra bērna un jaunieša ceļā uz personisko izaugsmi un panākumiem. Novēlu, lai izdodas viss iecerētais, lai spēks izvirzīt un sasniegt jaunas virsotnes!

Sirsnīgi sveicu visus Latvijas skolēnus, studentus, pedagogus un vecākus Zinību dienā!

Lai jaunām zināšanām un panākumiem bagāts mācību gads!




Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-1/1)
mima 05.09.2018 00:11
Ej tu Vajoni pie velna ar saviem vardiem,no taviem vardiem berni nebus paedusi!
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top