Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Komercinformācija

Kā izveidot mājokļa metāla durvis, lai tās atbilstu pēc Fen Šui?

27.09.2017
Daudzu tūkstošu gadu garumā ķīnieši pēta DABU, cilvēka GARU un FIZISKO pasauli. Fen Šui ir zinātne kas spēj palīdzēt savienot šīs trīs paralēles un sasniegt harmoniju. Galvenais Fen Šui uzdevums ir izveidot harmonisku mājokli, biroju vai citu telpu, kurā uzturas cilvēks. Lai panāktu šo harmoniju, tiek izveidots specifisks dizains telpu sienām, tiek atbilstoši izvietotas mēbeles un pat veikta mājokļa pilnīga pārplānošana, savienojot telpas vai mainot telpu funkcijas.


Ja mājokļa saimnieks vēlas lielāku harmoniju, ienākumu pieaugumu, pēc Fen Šui - virtuve jāizvieto dienvidrietumos, tādējādi aktivizējot dabas enerģijas, kas vairo mājokļa saimnieka labklājību. Lai nekļūdītos, mājokļa pārkārtošanā ieteicams piesaistīt speciālistu, kurš guvis zināšanas Fen Šui zinātnē. Pašrocīga Fen Šui principu ieviešana var nesasniegt plānotos mērķus. Fen Šui zinātnes mērķis ir palīdzēt cilvēkam justies ērtāk savā ierastajā vidē, tādejādi aktivizējot cilvēkā esošos pozitīvās enerģijas avotus. Jāpiekrīt, ka tīrā, kārtīgā mājoklī ar patīkamos toņos krāsotām sienām uzturēties būs patīkamāk.
 

Mājokļa ieeja pēc Fen Šui ir viens no vissvarīgakajiem elementiem – ieejas durvis spēj mājoklī ielaist CI enerģiju, kā arī – to atvairīt! Mājokļa durvīm ir jābut veramām un iekšpusi. Durvis, kas veras uz ārpusi, bloķē pozitīvās enerģijas ienākšanu mājoklī - tās izjauc dabīgo enerģijas cirkulāciju. Savukārt, durvīm, kas atrodas starp istabām, vienmēr jābūt veramām uz istabu, tādejādi ielaižot pozitīvo enerģiju. Durvis nedrīkst būt bojātas, tām nedrīkst būt trūkumi, čīkstošas eņģes, ļurīgi rokturi. Bojātas durvis liecina, ka mājā ir būtiskas problēmas ar vīrišķo enerģiju.
 

Ieejas durvis ir jāizvēlas drošas! Fen Šui zinātne ir vērsta tieši uz cilvēka apziņu – ja mājoklim būs nedrošas ieejas durvis, saimnieks par to zinās -  zemapziņu nevar apmānīt. Zemapziņa ietekmēs pozitīvās enerģijas rašanos. Ja mājoklī tiks uzstādītas kārtīgas, drošas un pretuzlaužamas metāla durvis, tiks panākts lielāks pozitīvās enerģijas daudzums – tā vēsta Fen Šui.
 

Katrai debespusei pēc Fen Šui atbilst savs durvju dizains un krāsa. Attēlā zemāk redzami dažādi durvju dekori un durvju formas. Katrs no šiem durvju dekoriem atbilst savai debespusei. Ir arī citi durvju dekoru veidi.


Savukārt šajā zemāk redzamajā attēlā ieeja pēc Fen Šui ir ne līdz galam precīzi izveidota - durvis ieteicams veidot bez stikliem. Blakus durvīm novietotie skaistie puķu podi, savukārt, deaktvizē negatīvās enerģijas. Ieteicams pie durvīm izvietot kājslauķi ar kādu laipni aicinošu uzrakstu, piemēram, “Welcome” vai “Laipni gaidīti”, kā tas ir redzams attēlā. Virs puķu podiem ieteicams uzstādīt kādus gaismekļus – jo stādi būs apgaismotāki, jo spēcīgāki negatīvā enerģijas slāpētāji tie būs. Izcili, ja durvīm ir sava nojume – pozītīvajai enerģijai kur patverties.  


Lai būtu vieglāk ar Fen Šui noteikumu izpildi, iegādājoties durvis, ieteicams vērsties pie tādiem zinošiem uzņēmumiem kā, piemēram SKYDAS. Uzņēmums specializējas sertificētu metāla durvju izgatavošanā, kuras, kā izrādās, atbilst lielākajai daļai Fen Šui prasību – drošas, pretuzlaužamas, vēršamas arī uz iekšpusi, ar skaistiem dekoriem, nodrošinot katram mājokļa saimniekam individuālu pieeju. Pārējais jau paliek mājokļa saimnieka ziņā.

 


Vairāk informācijas par SKYDAS piedāvātajiem produktiem atrodama Rīgā – Hanzas ielā 6, vai zvanot uz tālruni 67704154. Ar uzņēmumu iespējams sazināties arī elektroniski, rakstot uz e-pastu [email protected] . Savukārt, tiem, kuriem vēl nav īsti skaidrības par dažādajām metāla durvīm, būs vērtīgi ielūkoties www.skydas.lv un arī www.sosdienests.lv mājaslapās. 





Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-6/6)
Aija 27.09.2017 17:27
Man šādas durvis ielika Skydas. Ļoti foršas, klusi verās un ir augsta skaņas izolācija. Agrāk bija divas durvis tagad dzīvoju ar vienām un nav nekādu problēmu. ;)
Santa 05.02.2018 22:11
http://sosdienests.lv/
piedāvā augstas kvalitātes SKYDAS durvis
Imants 05.04.2018 15:57
Manai mājai ieliku Skydas Standart durvis. Esmu ļoti apmierināts ar pirkumu, jo siltumizolācija ir šokējoši laba, man bija nedaudz bažas par to ka var ar vienām durvīm būt nepietiekoša siltumnorība, bet izrādījās ka ir ļoti labi.

http://www.skydas.lv/lv/metala-durvis-majai/skydas-standart
Dzelzs durvis 17.05.2019 00:14
Nopirku augstas kvalitātes metāla durvis M-Lux. Laba cenas un kvalitātes attiecība!

https://m-lux.lv
Santa 19.09.2019 22:29
Dzelzs durvis 17.05.2019 00:14
Nopirku augstas kvalitātes metāla durvis M-Lux. Laba cenas un kvalitātes attiecība!

https://m-lux.lv
Piekrītu par https://www.m-lux.lv/
Kerija 09.10.2019 08:01
Santa 19.09.2019 22:29
Piekrītu par https://www.m-lux.lv/
Sekojot šiem ieteikumiem savai privātmāhjai arī pirkām šis durvis. Laba kvalitāte. Liela izvēle ko pirkt https://www.m-lux.lv/
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top